Landskrona

I Landskrona har vi i dag flera grymma band som vi hoppas du gillar lika mycket som vi gör. Här finns en bra blandning av olika typer av band och musik det är bara att utforska och upptäcka!

Maritayton


Maritayon är ett band bestående av tre av orginal medlemmarna ur det svenska metalbandet PROUD-Fire Breaks The Dawn som släpptes på (EMI-1984). Bandet var också med på Swedish metal classics — lost hidden & forgotten 2013.

Nu har tre av original medlemarna startat ett nytt RockBand som heter Maritayton. Vi kommer i från Landskrona i Skåne och var inne i studion i slutet på 2015 och spelade in vår första singel som heter "Crying in the rain".


I början av 2016 släppte vi vår andra singel som heter "Naked", som vi även har gjort en video på, som vi har släppt på Youtube. Båda låtarna är på Spotify, Soundcloud. Vi planerar att gå in i studion och spela in två nya låtar i April.


Maritayon hittar du på Bands of Swedens pop/rock lista på Spotify:

https://open.spotify.com/user/bandsofsweden/playlist/5pwEdfIqge9OrNW5aCLHX2


Om du vill hitta mer mer om Maritayon klicka här

The Royal Ruckus


The Royal Ruckus är ett rockband från södra Sverige vars koncept går ut på att bevara och modernisera de viktigaste beståndsdelarna inom rock n’ roll: Driv, sväng, själ, refränger och attityd. Influenserna rör sig brett mellan The Black Crowes, Audioslave, The Hellacopters, Led Zeppelin och Janis Joplin.


2015 har varit ett bra år för bandet med 40+ bejublade spelningar, bl a på Sweden Rock Festival, Malmöfestivalen, Landskronakarnevalen, Helsingborgs Hx-festival, Stockholm och Göteborg som har gjort The Royal Ruckus till ett av Sveriges mest spännande nya rockband. The #Ruckusinvasion is coming!


The Royal Ruckus hittar du på Bands of Swedens pop/rock lista på Spotify:

https://open.spotify.com/user/bandsofsweden/playlist/5pwEdfIqge9OrNW5aCLHX2


Om du vill hitta mer mer om The Royal Ruckus klicka här