Simirishamn

I Simirishamn har vi i dag flera grymma band som vi hoppas du gillar lika mycket som vi gör. Här finns en bra blandning av olika typer av band och musik det är bara att utforska och upptäcka!

DeWrenched


DeWrenched är en actionpackad och öldoftande upplevelse som är sprungen ur fem olika individer som inte har något bättre för sig än att spela rock n roll och det med stil. Elvismicken, Brandi - den uppblåsbara barbaran, "dresscode'n" och den snortajta musiken som tillsammans går hand i hand med den otroliga energin som de levererar på scen är bara en handfull av många skäl att höja ögonbrynen åt DeWrenched.


DeWrenched återfinns på Bands of Swedens pop/rock lista på Spotify:

https://open.spotify.com/user/bandsofsweden/playlist/5pwEdfIqge9OrNW5aCLHX2


Om du vill hitta mer mer om DeWrenched klicka här

Happy Hour


Happy Hour! The band, the myth, the legends... Nja i alla fall, fylleschlagerns konungar från österlen, Bandet som alltid levererar 110% över deras egna förmågor, och garanterar sina fans ett minne för livet! För vem kan motstå HH's grymma melodier, silkeslena stämmor, magiska riff, sjuka taktbyten och arena körer som lyfter taket på vilken byggnad som helst??


Happy Hour återfinns på Bands of Swedens pop/rock lista på Spotify:

https://open.spotify.com/user/bandsofsweden/playlist/5pwEdfIqge9OrNW5aCLHX2


Om du vill hitta mer mer om Happy Hour klicka härVintømmers


Vintømmers bildades i Simrishamn på tidigt 90-tal som ett coverband. Efter ett tag började det bli tråkigt att spela andras låtar så 4 egna låtar skrevs och spelades in. Låtarna hade humoristiska texter på bredaste skånska och avhandlade livet i en liten stad. Bandet spelade under några år fram till mitten av 90-talet då bandets medlemmar spreds för vinden. Runt millenieskiftet så återförenades bandet för en spelning på Skillinge Hamnfest, och spelade ytterligare några spelningar innan de splittrades igen. 2011 var det dags att starta bandet igen för en festival tillägnad Godsmagasinet i Simrishamn där allt hade startat drygt 20 år tidigare, och denna gången fortsatte bandet att skriva nya låtar och släppte även sin debutskiva 2 år senare, 'Nu e de nock'.


Vintømmers hittar du på Bands of Swedens pop/rock list på Spotify:

https://open.spotify.com/user/bandsofsweden/playlist/5pwEdfIqge9OrNW5aCLHX2


Om du vill hitta mer mer om Vintømmerds klicka här