Bands of Sweden är ett projekt som bara har ett syfte, att låta dig och restan av världen att upptäcka lokala svenska band.


Just nu fokuserar vi på Skåne regionen som vi arbetar med att utveckla men målet är att växa till även andra delar av landet framöver.


Upptäck nya band på Spotify eller i staden där du just nu befinner dig genom att klicka på staden på kartan nedanför. På Spotify hittar du våra spellistor under Bandsofsweden eller genom att trycka här

eller https://play.spotify.com/user/bandsofsweden

Alexander Platon, Grundare


Grundare till den fantastiska idén om Bands of Sweden och med bakgrund som musiker och låtskrivare. Alexander är bosatt i Skåne och arbetar intensivt för ett hjälpa Skånska band att bli upptäckta och brinner för musiken som är hans stora intresse i livet.

Niclas Carnebratt, Utvecklingsansvarlig och Webmaster


Niclas har varit med sedan starten av Bands of Sweden och har bakgrund som gitarrist. Niclas ser till att hålla hemsidan i ordning och har ett stora engagemang för att utveckla konceptet Bands of Sweden och se till att det följer med i trender som råder i Sociala medier m.m.

Christoffer Mentzer, Utvecklingsansvarlig och Organisationsansvarig


Niclas har varit med sedan starten av Bands of Sweden och har exceprionelltr intresse för musik. Christoffer arbetar mycket med att utveckla konceptet Bands of Sweden. Han arbetar också aktivt med att utvärderingar och förbättringar.